subota, 24. srpnja 2010.

Who's That Girl? Emily the Strange

 
EMILY THE STRANGE je 13-godišnja djevojčica duge crne  kose sa šiškama,  najčešće je u kratkoj crnoj suknjici i čarapama iznad koljena i uvijek je okružena sa svoje četiri crne mace.
Sabbath je najzloćestija od svih, ima ožiljak na lijevom uhu i uvijek pravi probleme za razliku od Nee-Chee koja na repu ima  bijele mrlje i glavna je mačka projektantica. Miles je domišljati i kreativni macan koji j u nekakvoj borbi izgubio desno oko, a Mystery je vođa mačje skupine koju je lako prepoznati po bijeloj zvijezdi na desnom oku. . Emily je anti kul djevojčica koja ne kopira nikoga već je dosljedna sama sebi i usput najčešće koristi frazu: "Izgubi se!" ( Get Lost)



Iza čudesne djevojčice stoji skejter Rob Reger i njegov brend Cosmic Debris,tj Robov prijatelj Matt Reed koji je 1991 osmislio lik djevojčice Emily i njezine četiri mace i njime potpisao svoju marku odjeće koju obožavaju nositi Julia Roberts, Britney Spears i Björk.
Ubrzo je djevojčica Emily postala toliko popularna da su se na temelju njezinog lika iscrtale stranice brojnih stripova, a trenutačno je u fazi i snimanje filma s Mikeom Richardsom na čelu te produkcijskom kućom Dark Horse Entertainmentom.


.


Nema komentara:

Objavi komentar