ponedjeljak, 18. listopada 2010.

Ratnici podzemlja (1979)

"Warriors, Come out to play,"- Rogue's Leader!

 New York je sedamdesetih bio dom sedam milijuna ljudi, koji tijekom dana rade i zabavljaju se, dok noću gradom haraju nemilosrdne ulične bande.

Neke od tih bandi su Furies, Rogues, Boppers, Hi-Hats, Lizzies, Turnbull AC's, Gramercy Riffs i Warriors. Cyrus je lider jedne od najvećih njujorških bandi, Riffsa. On je u Van Cortland parku okupio tisuće članova većine gradskih bandi i iznio svoj plan o ujedinjenju '60 000 vojnika' protiv policije, s ciljem preuzimanja grada.
No Cyrus je imao previše povjerenja u gradske bande i njegova ideja mu se obila u glavu metkom u čelo, koji je ispalio lider Roguesa. No Cyrusova ekipa ne shvati tko im je upucao vođu i optuži za to Warriorse. Riffsi tako okrenu sve bande u gradu protiv Warriorsa.
Oni mogu preživjeti noć jedino ako uspiju stići do svog teritorija, Coney Islanda. U tome im uvelike odmaže i lokalna radio stanica, na kojoj DJ informira ostale bande o kretanjima i lokaciji Warriorsa. Oni se na svom putu bore s raznim bandama i moraju opravdati ime koje nose.

Scenario: Walter Hill, David Schaber
Režija: Walter Hill
 Cowboy ( Tom McKitterick), Rembrant (Marcelino Sanchez) Cochise (David Harris), Snow (Brian Tyler), Vermin ( Terry Michos)

 Swan (Michael beck)
 Rembrant,Cochise,Swan i Mercy (Deborah Van Valkenburgh)

 Luther (David Patrick Kelly)

Swan i Ajax (James Remor)

Nema komentara:

Objavi komentar